Advies en vergunningen

Twijfelt u over de aanvraag van uw vergunningen?

Niet alleen praktisch, maar ook advies.

Binnen de agrarische (aanverwante) sector beschikt DL Bouw (Onder de naam DL Advies, Petra Lohschelder) ook over de deskundigheid om u te adviseren bij het voortraject van uw project. Zo kunnen wij onder andere adviseren over:

ontwikkelingen en wijzigingsplannen

Naast eigen plannen binnen de agrarische (aanverwante) sector kunt u ook geconfronteerd worden met ontwikkelingen in uw omgeving, handhavingszaken vanuit de overheid of andere tegenstrijdige belangen waardoor u op moet komen voor uw eigen bedrijf. Wij kunnen u ondersteunen bij het indienen van zienswijzen, bij inspraak voor de gemeenteraad of bezwaarschriftencommissie of begeleiden bij een gerechtelijke procedure. 

Ruim 23 jaar praktijkervaring bij zowel overheid als bedrijfsleven. Dit maakt dat wij in staat zijn om uw situatie snel te kunnen beoordelen, knelpunten te analyseren en deze te vertalen naar kansen, uitdagingen en maatwerk oplossingen. 

Overigens kunt u ook geheel onafhankelijk altijd voor advies bij ons terecht op het gebied van omgevings- en bestuursrecht. Wij zijn naast info@dlbouw@mail.com eventueel ook rechtstreeks bereikbaar via dladvies@live.nl. 

Mogelijkheden bepalen

Iedere situatie is uniek! Daarom bespreken we graag vooraf wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte

Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom voorzien wij u graag vooraf van een vrijblijvende offerte.

Uitvoering

Nadat we het eens zijn geworden over de uit te voeren diensten, gaat DL Bouw volgens afspraak aan de slag met uw project.

Bel ons
OF

Neem contact met ons op