Betonwerken

Nieuwe betonvloer laten storten?

Verschillende soorten betonwerken.

DL Bouw heeft ruime ervaring in het storten van betonvloeren. Daarnaast verzorgen wij ook het monoliet afwerken van de betonvloer. Op deze manier hoeft u niet meerdere partijen te benaderen voor uw project.  Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit materialen.

Een fundering vormt letterlijk het fundament onder uw nieuwbouwhuis, tuinhuis of stal. Daarom is het enorm belangrijk dat uw fundering goed wordt aangelegd om uw project zo duurzaam mogelijk te kunnen realiseren. DL Bouw verzorgt de gehele fundering. Dus van bekisting en bewapening tot en met het storten van het betonwerk.

 

Andere betonwerken

Naast het storten van vloeren en funderingen kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van een nieuwe kelder. Zowel de levering als de montage van prefab op de bouw geleverde kelders, als het bekisten, bewapenen en storten van betonkelders is voor DL Bouw geen probleem. U kunt ook bij ons terecht voor de levering en montage van roostervloeren. Niet alleen bij nieuwbouw projecten maar ook wanneer uw roosters aan vervanging toe zijn.

Mogelijkheden bepalen

Iedere situatie is uniek! Daarom bespreken we graag vooraf wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte

Wij houden van duidelijke afspraken. Daarom voorzien wij u graag vooraf van een vrijblijvende offerte.

Uitvoering

Nadat we het eens zijn geworden over de uit te voeren diensten, gaat DL Bouw volgens afspraak aan de slag met uw project.

Bel ons
OF

Neem contact met ons op